Stevandić: Komšić je kratkovidan političar koji misli samo na sebe

Popularno

Povezano“On ne razumije da je ono što se u BiH zakomplikovalo, on sad prenio u Ujedinjene Nacije”, rekao je Stevandić

“Željko Komšić je jedan kratkovidan političar koji misli samo na sebe. On ne razumije da je ono što se u BiH zakomplikovalo, on sad prenio u Ujedinjene nacije”, rekao je Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, prenosi N1.

- Marketing -

Naveo je da, čim se odlučio dane saziva sjednicu Predsjedništva i da ne razgovara sa svojim kolegama, to govori o njegovim namjerama.

“U UN-u su dobri domaćini i naravno da ne žele da naprave neki veći incident od onoga kojeg je Komšić već napravio. On je jedan kratkovidan političar. On misli samo na sebe – važno mu je da se on negdje pojavi i nešto kaže, da dobije neku vrstu prostora i po mogućnosti oplete po nama u RS-u, pogotovo po Dodiku. On ne razumije promjenu geopolitičke situacije – mogli smo i mi mnogo ishitrenih poteza da uradimo, ali smo uvijek računali šta će biti dan poslije, šta će biti mjeseca dana poslije i kakva je godina poslije. Nevjerovatno je kako Komšić traži da se ponište nacionalni kolektiviteti dogovoreni u Dejtonskom sporazumu, kako bi on bio neko ko nikoga ne predstavlja. On ne razumije da je ono što se u BiH zakomplikovalo, on sad prenio u Ujedinjene Nacije”, rekao je Stevandić u intervjuu za N1.

- Marketing -

Najnovije