Povezano

Stanivuković uveo novu autobusku liniju, provozao se s građanima i do kraja dana osigurao besplatnu vožnju za sve!


Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke, na svom Facebook nalogu svakodnevno informira javnost o svojim aktivnostima. Nedavno je objavio fotografije kako sa stanovništvom grada na Vrbasu čisti snijeg s ulica, a danas je odlučio objaviti fotografiju kako sa svojim sugrađanima, ni manje ni više, čeka autobus koji vozi na novoj liniji.

- Marketing -

On je na navedenoj društvenoj mreži kazao kako je uvedena nova autobuska linija, proširena od banjalučkih naselja Kuljana sve do Paprikovca.

– Ova linija mnogo znači stanovnicima Barlovca i Kuljana, a čekali su je decenijama. Besplatna autobuska linija na ovoj ruti do kraja dana za sve. Svakog dana strateški radimo na razvoju novog koncepta javnog prevoza koji zagovaramo, a koji ćemo u potpunosti zaokružiti u naredne četiri godine, korak po korak – napisao je Stanivuković.

Dodao je i kako je danas bila veoma prijatna vožnja i druženje sa sugrađanima, što je ovjekovječio s nekoliko fotografija.

Нова аутобуска линија продужена од Куљана до Паприковца. Ова линија много значи мјештанима Барловаца и Куљана, а чекали…

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Monday, 1 February 2021- Marketing -

Najnovije

Popularno