Povezano

Stanivuković ne krije oduševljenje: Gradonačelnik Banjaluke proslavio današnji “pad” većine SNSD-a u Skupštini ovog gradaNakon što je SNSD odlučio da bojkotuje Skupštinu Grada Banjaluka, njihovi partneri SP i Ujedinjena Srpska ostali su na sjednici, te glasali za rebalans budžeta.

Nakon što je vriskom proslavio činjenicu da je sa SNSD-ovim koalicionim partnerima uspio dobiti podršku za budžet Banjaluke Draško Stanivuković oduševljenje i zahvalnost iskazao je i na društvenim mrežama, uz simboličnu sliku na kojoj se stisnutih pesnica smije.

- Marketing -

“Rebalans budžeta je USVOJEN i bez podrške SNSD-a! Nakon pobjede u Banjoj Luci ovo je za mene najvažniji politički trenutak!”, napisao je Stanivuković na svom facebook profilu.

Gradonačelnik Banja Luke se putem ove društvene mreže zahvalio svim odbornicima koji su glasali ZA, navodeći da su tim potezom podržali Banjaluku i njene građane.

Nakon što je SNSD odlučio da bojkotuje Skupštinu Grada Banjaluka, njihovi partneri SP i Ujedinjena Srpska ostali su na sjednici, te glasali za rebalans budžeta.

Rebalans je usvojen sa svega jednim suzdržanim glasom, a gradonačelnik Draško Stanivuković je vriskom iskazao sreću i zadovoljstvo.

- Marketing -

Najnovije

Popularno