-1 C
Kakanj
Utorak, 19 Januara, 2021

Šta se sprema u kakanjskom KICK-u?

Pandemija je apsolutno promjenila način života u cijelom svijetu pa tako i u Kaknju.

Proživjeli smo proljeće, jesen a i zima je već tu, pred nama su praznici koje sigurno nikada nismo proveli u vanrednim okolnostima.

Građani se spremaju za proslavu Nove godine za koju ni sami ne znaju zašto bi je slavili, u turobnom vremenu vrlo je moguće da sami sebi prave odušak za opuštanje od napete atmosfere u kojoj živimo od marta. Sa velikom pažnjom očekuju se informacije koje će saopćiti Krizni štab Federacije Bosne i Hercegovine odnosno da li će doći do popuštanja mjera tokom novogodišnje noći ili se ipak, bukvalno slaviti “krugu porodice”.

Ne predaju se svi, svjedocimo smo tome u razgovoru sa građanima, imaju žar nade i optimizma. Jedan takav primjer dolazi od mladih aktivista iz Kreativnog inovacijskog centra u Kaknju.

Primjetili smo da “stvaraju novogodišnju čaroliju”, kako je saopćeno na stranici, ali još uvijek ne znamo o čemu se radi.

Šta nam to KICK sprema, za koga i o kakvoj novogodišnjoj čaroliji se radi saznat ćemo uskoro.

  • Provirili smo kroz prozore Kick-a i pratili mlade u stvaranju Novogodišnje čarolije. Šta se sve priprema i za koga, saznat ćemo narednih dana – stoji u objavi.

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO