Šta muškarci cijene kod žena?

Izgled je bitan, ali ne toliko koliko mislimo.

Ako je vjerovati muškarcima, njihove potrebe su vrlo jednostavne kad je riječ o odnosima. Izgled im je važan, no puno više od toga na ženi cijene neke od sljedećih kvaliteta.
 
1. Brižnost
 
To nipošto ne znači da trebaš zanemariti svoje želje i potrebe, no dečki otkrivaju kako postoji nešto čarobno u nesebičnim ženama, koje znaju pokazati koliko im je stalo.
 
2. Razumijevanje  bez postavljanja očekivanja
 
Muškarci puno teže od nas dijele svoje osjećaje, no i kad to naprave, očekuju od žene da ih razumije i podrži, bez postavljanja raznih očekivanja, zbog kojih se osjećaju još gore.
 
3. Vlastito mišljenje
 
Samopouzdanje je jako seksi i muškarcima je itekako bitno da žena ima svoje mišljenje i stavove. Također, veliki je plus ako od nje može naučiti nešto novo. Ne kaže se uzalud kako je najljepši dio žene u njezinoj glavi i to kako ona to koristi.
 
4. Osjećaj posebnosti
 
Iako preferiraju samostalne žene, muškarci su otkrili kako itekako vole kad im žena dopusti da oni budu zaštitnici. Također, vole kad im žena daje do znanja da je on jedini za nju te da joj ne treba nitko drugi.
 
5. Bez kompliciranja
 
Nikome od nas nije zanimljivo baš sve odmah dobiti na pladnju, posebno muškarcima. No, jednako im je tako nezanimljivo ako je cura previše rezervirana i komplicirana. Tada više nisu znatiželjni, već postaju frustrirani.

(Haber/Index.hr)

Možda vam se svidi

Comments are closed.