Srbijanska premijerka obišla Stari most: Grad je prelijep i sigurno ću se vraćati još mnogo puta u budućnosti i privatno

Popularno

Povezano


Premijerka Republike Srbije Ana Brnabić u pratnji mostarskog gradonačelnika Marija Kordića obišla je staru gradsku jezgru i Stari most.

- Marketing -

– Prvi put sam u Mostaru, grad je prelijep i sigurno ću se vraćati još mnogo puta u budućnosti i privatno, a ne samo po državnim posjetima. S gradonačelnikom Kordićem provela sam prijatno vrijeme u šetnji Mostarom, prisustvovala sam i skoku u Neretvu sa Starog mosta i osjećam se prelijepo ovdje – kazala je tom prigodom Brnabić.

Gradonačelnik Kordić kazao je kako je u kratkom vremenu premijerku obavijestio o događanjima u Mostaru.

– Izvijestio sam je kako trenutno u Gradskom vijeću imamo poprilično mirnu i dobru situaciju. Radimo na odlukama svi zajedno, pokušavamo u nekakvom koncenzusu svi zajedno donositi odluke bitne za Mostar. Sretna je zbog toga i obećala je podršku Republike Srbije u svakom pogledu u kojem mislimo da nam mogu pomoći – dodao je Kordić.

U nastavku posjeta Brnabić će se sastati s predstavnicima srpske zajednice u Mostaru, a večeras će otvoriti kulturnu manifestaciju Šantićeve večeri poezije.

- Marketing -

Najnovije