Srbija: Nestala djevojčica, otac sumnja da ju je oteo muškarac sa Facebooka

Za Marijom Đenadić (16), djevojčicom iz sela Ratkovac kod Lajkovca koja je nestala u ponedjeljak, 22. jula, i dalje se traga. Otac Zoran kaže da je očajan jer mu sve ukazuje na to da je Mariju oteo muškarac koji se lažno predstavljao na Facebooku i sa kojim se djevojčica intenzivno dopisivala.

Kako kaže, u policiji su mu rekli da se iza profila posljednjeg momka sa kojim se njegova ćerka intenzivno dopisivala i dogovarala susret, krije muškarac od 60 godina. Poslije ovog saznanja, dodaje, ne može da se oporavi od šoka i samo moli boga da je Marija živa.

“Ona je iskoristila priliku dok je brat spavao i sa njegovog mobilnog je dogovorila susret s tim čojekom, ne znajući ko je on zapravo. U telefonu su samo ostale njene fotografije pred polazak,” navodi skrhani otac.

“Znam svoju ćerku. Na tim fotografijama nije ona. Ali, slike su užasne. Ovo kroz Å¡ta sad prolazimo je pakao,” jedva govori Zoran.

Marija je posljednji put viđena oko 15 sati, na putu Slovac – Lajkovac. Na sebi je imala kratak Å¡orts, roze majicu i torbicu. Zabrinuta porodica moli sve kojima se učini da su je vidjeli da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu.

Možda vam se svidi

Leave A Reply