Sportsko udruženje Mahala: Rezime ramazanskih aktivnostiNaše Udruženje je, kao i prethodnih godina, tokom mjeseca ramazana organizovalo i uspješno realizovalo brojne humanitarne akcije za socijalno ugrožene porodice, ali i za postače sa područja grada Mostara.Za mjesec ramazan 2022./1443. godine, naše Udruženje je uspješno realizovalo podjelu:✅ 310 iftara
✅ 1100 somuna
✅ 30 prehrambenih paketa
Ovom prilikom, iskreno se zahvaljujemo Jadranu Jelinu, Amaru Šariću i njihovim porodicama, kao i H.O. “Izvor Pomoći”, R.O. “Merhamet” Mostar, Pomozi.ba i Ćevabdžinici “Korzo” na nesebičnoj podršci i pomoći prilikom realizacije ovih akcija.
Također, posebne zahvale za osam porodica, koje su akcije podržale novčanim donacijama u iznosu od 50KM.Predsjednik našeg Udruženja, Armin Jelin, je istakao da je ponosan na cjelokupnu organizaciju, pripremu i realizaciju aktivnosti u mjesecu ramazanu, a najavio je i nastavak aktivnog rada i u narednom periodu.Sportsko udruženje “Mahala” će i dalje nastaviti sa svojim planiranim aktivnostima i akcijama u ovoj godini, a već je u toku organizacija za Marš mira Mostar -“Žepa-Srebrenica-Potočari”, koja je najzahtjevnija akcija, te se nadamo da će biti uspješno realizovana, kao i prethodnih godina.Nikad poraz, samo lekcija!

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano