Spektakularan koncert ,,Za grad koji volim''!

5. Mart 2014. godine ostati će upamćen po spektakularnom koncertu i večeri koji su svim kakanjcima priredili organizatori koncerta ,,Za grad koji volim”.

Od same ideje, do realizacije prošlo je samo dvadeset dana. Kao poklon gradu i sugrađanima, koji su zaslužili nešto posebno, Online media i kakanj-x su 5. Marta 2014. godine sa početkom u 19 sati poklonili sugrađanima koncert o kojem će se, vjerujemo i mnogo kasnije pričati.
Njih sedamnaest, odličnih momaka i djevojaka, svojim vokalnim sposobnostima sinoć su puna dva sata zabavljali publiku. Svima nam dobro poznatim pjesmama i u Kakanju napravili noć za pamćenje. Sala Doma kulture bila je popunjena do zadnjeg mjesta. Reakcije publike bile su očekivane, pjevajući pjesme uz sve kandidate moglo se vidjeti da su rasploženi i oduševljeni onim što su vidjeli.

Alen Vrgovčević, Emrah Emšo, Lejla Čaušević, Miralem Ramić, Emir Pihljak, Ana Barukčić, Haris Kulović, Besim Mujić, Jelena Čabarkapa, Mensur Salkić, Sanel Smolo, Armin Čohodar, Dženana Đidić, Kerim Zeljković , Ermin Kubat i Amar Jašarspahić – Gile, učesnici popularnih šou emisija Zvijezda možeš biti ti i Zvezde Granda, u punoj Sali Doma kulture nikog nisu ostavili ravnodušnim. Ovim putem im se želimo zahvaliti što su se odazvali pozivu organizatora te ovo veče učinili još posebnijim.

Nadamo se da ćemo imati priliku, organizovati još ovakvih koncerata u našem gradu. Naš Kakanj je zaslužio to, naši sugrađani su vrijedni toga.

Slike pogledajte klikom OVDJE

Možda vam se svidi

Comments are closed.