Povezano

Šovinistička, ali i komična izjava Milorada Dodika: Zašto mu smeta miris Istočnog Sarajeva?Miris Sarajeva, šta god da je pod tim tačno mislio, o kojem Dodik govori i koji ne podnosi u ovom slučaju dolazi iz entiteta RS s obzirom da se sjedište i glavna baza SIPA-e nalazi u Istočnom Sarajevu

Na današnjoj konferenciji za medije povodom aktivnosti SIPA-e u entitetu Republika Srpska, član Predsjednišva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik je kazao da će zabraniti rad državnog pravosuđa na prostoru RS-a, ali da do tada moraju sarađivati. Međutim, da pripadnike SIPA-e neće primiti ako ne budu “okupani i očešljani”.

- Marketing -

– Nek oni slobodno dođu u stranku (SNSD), ako dođu uljudno, fino, lijepo i ako se normalno i lijepo ponašaju, ako budu okupani očešljani i da se ne osjeti nikakav miris koji nose iz Sarajeva onda možemo da sarađujemo sa njima. Ako bude drugačije, onda neće dobiti ništa – poručio je Dodik.

Dodikova šovinistička izjava u istovrijeme je i komična, jer je još jednom “prolupao lončinće”. Miris Sarajeva, šta god da je pod tim tačno mislio, o kojem Dodik govori i koji ne podnosi u ovom slučaju dolazi iz entiteta RS s obzirom da se sjedište i glavna baza SIPA-e nalazi u Istočnom Sarajevu, odnosno na teritoriji Republike Srpske.

- Marketing -

Najnovije

Popularno