― Marketing ―

Šok račun s Jadrana: Turista ne vjeruje za šta je platio 70 eura

- Marketing -

Visoke cijene na Jadranu već su godinama ljetnja zanimacija šokiranih turista, domaćih i stranih, ali račun koji je objavio čitalac Riportala, nadmašio je sve dosadašnje hit cijene Jadrana, jer su dva sendviča, dvije kafe, koka-kola i sok koštali oko 70 eura!

 

Revoltirani čitalac Riportala poslao je redakciji tog medija račun koji iznosi nevjerovatnih 517 kuna, za tri osobe, bez ikakvog luksuza: dva sendviča, dvije kafe i dva soka.

- Marketing -

 

Čitalac koji je poslao račun dodao kako na stolovima nema cjenovnika i kaže kako bi se sigurno ustao i napustio lokal da je znao kolike su cijene.

“Kavana je malo izdvojena od hotela i po ničemu se ne izdvaja od drugih kavana u Opatiji. Zato ne vidim neki poseban razlog ili posebnu ponudu na temelju koje bi ovako ‘derali’ ljude. Na stolovima nema cijena, što možete vidjeti i na fotografijama koje vam šaljem“, prepričava jučerašnju situaciju čitatelj Riportala.

 

„Ne znam je li to prekršaj, ali svakako bi se ustali i otišli iz tog lokala da smo negdje vidjeli cijene. Ista reakcija je bila i od ljudi koji su sjedili sto do nas. Da je bar neki kvalitet. Još bismo razumjeli da smo tražili i dobili nekakav specijalitet, pa to i košta – ali dva prosječna sendviča od ćurećih prsa za 240 kn?? Za ne vjerovati! Za te novce mogli smo u Opatiji na pristojan ručak!“, ističe čitatelj Riportala (podaci poznati redakciji).

 

Možda je upravo ova priča podsjetnik svima da pitaju kolike su cijene prije nego što plate sendvič 120 kuna, zaključuje Jutarnji.hr

- Marketing -