Povezano

Snimila posljednju fotografiju muža i sina: Mališan se igrao u pijesku dok je oca jeo morski pas

Stravična fotografija snimljena je nesporedno prije smrti oca kojeg je, dok je ronio, morski pas jeo a njegov maloljetni sin igrao u pijesku na plaži.

Na fotografiji se vidi otac u moru tokom ronjenja, dok se u isto vrijeme na plaži tokom njihovog porodičnog putovanja u Južnu Australiju igra njegov maloljetni sin.

- Marketing -

Taylia Craw slikala je svog dvogodišnjeg sina Levija sa svojim tatom Duncanom (32) u pozadini, tokom porodičnog putovanja s Novog Zelanda.

Na fotografiji je mališan sa žutom lopaticom na pijesku i Duncan kako pliva u okeanu. Gospođa Craw uopće nije znala da će to biti posljednja zajednička slika supruga i sina.

Porodica je kampovala u Port MacDonnell u blizini viktorijanske granice prošlog mjeseca kada je Duncan nestao u vodi dok su se njegova supruga i sin igrali na plaži.

Njegovi posmrtni ostaci kasnije su pronađeni u blizini popularnog turističkog mjesta.

U početku, kada su istražni timovi pronašli poderano mokro odijelo, vjerovali su da je Duncana napala velika bijela ajkula koja je uočena u tom području. No, nakon daljnje istrage, vlasti vjeruju da je čovjek zapravo iznenada umro iz neotkrivene prirodne bolesti prije nego što mu je tijelo pojela ajkula.

U izjavi, porodica je rekla da je istraga o tome kako je umro porodičnoj utjehi.

  • Iako možda nikada nećemo sa sigurnošću znati, na osnovu dokaza koje imamo, sada vjerujemo da je najvjerovatnije Duncan pretrpio medicinsku epizodu puno prije dolaska morske pse – navodi se u izjavi.

“Donosi nam utjehu kad znamo da bi on mirno preminuo u vodi.”

Duncanova porodica i prijatelji odali počast u znak sjećanja na Duncana u nedjelju i rekli da će i dalje uživati na otvorenom baš kao i on. ”

 

 

- Marketing -

Najnovije

Popularno