Povezano

Snijeg u Bosni i sunčano u Hercegovini: Vremenska prognoza do petka

Danas u većem dijelu Hercegovine sunčano. U Bosni i sjeveru Hercegovine oblačno prije podne sa slabim snijegom.

Postepeno razvedravanje u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

- Marketing -

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i -1°C, na jugu zemlje do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -3 i 2°C, na jugu zemlje od 7 do 11°C.

U Sarajevu pretežno oblačno sa slabim snijegom u jutranjim satima. Smanjenje oblačnosti poslije podne. Temperatura zraka između -3 i -1°C.

Sutra će u većem dijelu Hercegovine sunčano. U Bosni i sjeveru Hercegovine oblačno prije podne sa slabim snijegom. Postepeno razvedravanje u drugom dijelu dana.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -5 i -1°C, na jugu zemlje do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 2°C, na jugu zemlje od 7 do 11°C.

U četvrtak se u Bosni i Hercegovini prognozira pretežno sunčano vrijeme. Prije podne po kotlinama u centralnim i istočnim područjima je moguća niska naoblaka.

Naoblačenje sa sjevera se očekuje u noći na petak. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -11 i -6°C, na jugu zemlje do 2°C.

Najviša dnevna temperatura zraka većinom između -3 i 2°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C.

U petak se očekuje prolazno naoblačenje sa sjevera prije podne. U drugoj polovini dana postepeno razvedravanje. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -7 i -2°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 1 i 7°C, na jugu zemlje od 9 do 13°C.

- Marketing -

Najnovije

Popularno