Skupljen novac za ‘pomoć’ porodici Dodik, 500 eura donirano u humanitarne svrhe

Popularno

Povezano

Osoba koja stoji iz Twitter naloga “Neđo Lepir” koji je prije nekoliko dana pokrenuo “humanitarnu” akciju za porodicu Dodik dostigao je limit od 500 eura, a donirani novac bit će usmjeren u humanitarne svrhe.

  • Kao sto sam i obećao. Iznos od 500 eura je skupljen. Ukupno su bile 54 donacije. Hvala svim ljudima koji su donirali. Živi i zdravi bili!” napisao je, između ostalog Lepir na svom Twitter profilu.

- Marketing -

Podsjećamo, Lepir je prije nekoliko dana organizirao online prikupljanje pomoći za porodicu Dodik nakon što je predsjednik SNSD-a Milorad Dodik u NSRS-u izjavio da je sin nezaposlen a da kćerka vodi restoran koji negativno posluje

  • Moja porodica veze nema sa ovim, oni se bore za svoj život, moja kćerka koja ima četvero djece drži u zakup restoran i plaća kiriju i koja već godinu dana negativno ostvaruje prihode, rekao je, između ostalog Dodik.

Tokom proteklog vikenda i predstavnici opozicionih stranaka u Banjoj Luci su organizovali akciju “prikupljanja pomoći” za porodicu Dodik, a među prvima je uplatio gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković.

 

- Marketing -

Najnovije