Skandalozno: Dodik na Trgu Krajine dočekan pjesmom “E moj Šmite ne kači se s nama, ubit će te lole…”Sa njim je došla i predsjednica RS Željka CvijanovićU Banjoj Luci je počeo skup “Sloboda” čiji je inicijator BORS. Primjetni su nacionalistički simboli, a sa razglasa se puštaju patriotske pjesme.Kako navode, skup su organizirali “zbog pokušaja nadležnih lica međunarodne zajednice da kreiraju ustavno-pravni poredak u RS”. Uoči skupa, na ulicama grada na Vrbasu uočeno je jako prisustvo policije.
Na Trg Krajine došli su najviši funkcioneri DNS, predvođeni liderom te stranke Nenadom Nešićem. Među prisutnima je i načelnik općine Vlasenica, Mićo Kraljević, i bivši gradonačelnik Prijedora, Dalibor Pavlović.Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik dočekan je na Trgu Krajine pjesmom.
– Iz Milića krenula je svita da obori Kristijana Šmita. E moj Šmite ne kači se s nama, ubit će te lole – pjevali su građani prilikom Dodikovog dolaska. Dodika prati harmonikaš, kojeg je lider SNSD nagradio novčanicama.Sa njim je došla i predsjednica RS Željka Cvijanović.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano