Skandal u Srbiji: Pomoćnik udario trenera šakom i pobjegao

Popularno

Povezano


Trener golmana Slobode iz Užica Veljko Simić na utakmici protiv Sušice udario je glavnog trenera svoje ekipe Gorana Đukića, nakon čega je pobjegao sa stadiona.

- Marketing -

Utakmica je odigrana u okviru Srpske lige Zapad na stadionu “Radomir Antić”, a prema pisanju Sportskog Žurnala igrao se 15. minut utakmice kada je došlo do nesvakidašnjeg incidenta.

Domaći trener Goran Đukić stajao je uz aut-liniju i savjetovao svoje igrače, ali u jednom trenutku završio je nokautiran na terenu.

Logično je bilo za pomisliti da je to napravio neko od navijača ili iz protivničkog kluba, ali bio je to njegov saradnik i trener golmana Veljko Simić, piše “Sportski Žurnal“.

Simić je došetao do aut-linije i šakom je udario šefa stručnog štaba, nakon čega je pobjegao sa stadiona. Pomoćne sudije i igrači odmah su dotrčali do nesretnog Đukića koji nije znao gdje se nalazi.

Ispale su mu naočare, bio je dezorijentisan, a slučaj je prijavljen policiji, koja je već tokom poluvremena uzela izjave od svjedoka.

Kada je Đukić došao sebi, utakmica se nastavila i Sloboda je pobijedila 2:0, a na objavljenom video snimku utakmice taj detalj nije prokazan.

- Marketing -

Najnovije