Sjećate se nje? Nihada Kapetanović pobijedila je u “Nikad nije kasno”, a sad se transformisala: Duga plava kosa, smršala, evo kako izgleda

0

Danas ne krije da joj je šou pjevača veterana promijenio život…

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Danas ne krije da joj je šou pjevača veterana promijenio život i povećao njen životni standard, o čemu je govorila za Grand Online.

„Zahvalna sam šouu jer sam prvenstveno izašla iz anoniminosti, zapravo iz okvira Bosne i Hercegovine. Danas imam više posla nego ranije, mnogo više ponuda i van Bosne i samim tim je i veća zarada“, pohvalila se Nihada i dodala da je ponosna na svako svoje pojavljivanje u takmičenju.

Njeno izvođenje pjesme „Eh, kad bi me majka ponovo rodila“ iz takmičenja bilježi skoro 10 miliona pregleda na popularnoj video platformi, što ju je na neki način i iznenadilo, ali i obradovalo. I ostali njeni nastupi bilježe milionske preglede i spadaju među najgledanije iz ovog popularnog šoua.

„Pratim sve što je vezano za takmičenje, pa tako i preglede na Jutjubu. Mogu vam reći da je predivan osjećaj imati milione“, našalila se pobjednica „Nikad nije kasno“ i otkrila da je upravo ta pjesma Zorice Brunclik „najskuplja“ na njenim svirkama.

„Na svakom nastupu dobro je plaćena i dešava mi se da tu pjesmu „Eh, kad bi me majka ponovo rodila“ otpjevam i više puta u toku večeri.“

Evo kako ona danas izgleda: