Sigurnosne kamere snimile dječaka kako spašava majku od utapanja

Mali Gavin je već drugi put spasio svoju majku. Prošle godine se skoro ugušila hranom, dok su sada kamere uhvatile trenutak kada je dobila napadaj u bazenu, a Gavin nije oklijevao ni sekunde, već je skočio da je spasi.

Na snimku se vidi kako se Amerikanka Lori grči u bazenu. Njen 10-godišnji sin Gavin skače unuta i spašava je. Dramatični snimak na društvenim mrežama podijelila je porodica. Bilo je to 5. augusta u Enosu, Oklahomi, prenosi Mirror. To je već drugi put da je mali heroj spasio svoju majku, nakon što je prošle godine nazvao hitnu pomoć kada se ugušila s hranom. Ovaj put je skočio u bazen i spasio majku od utapanja.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

– Moj tata je čuo lavež pasa te je istrčao i skočio dok me Gavin držao na ljestvama i držao mi glavu iznad vode, rekla je Lori.

Ponosna majka je video objavila na Facebooku te ga opisala kao jednu od svojih “najgorih noćnih mora”. Iako je video podijelila sa svijetom, Lori je priznala joj je jako teško to gledati jer ne voli da neko vidi njene napadaje.

– Dobro sam, nagutala sam se samo malo vode prije nego me Gavin uhvatio. Ne mogu vjerovati da sam to upravo rekla i ne mogu vjerovati da ovo upravo pišem. Moj mali heroj, dodala je.

Pogledajte video OVDJE.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Grom udario u cestu u Grudama, kao da je pala bomba

Grmljavinsko nevrijeme jutros je pogodilo Grude. Grom je udario u...

Ekstraprofit za naše pumpadžije, pada barel nafte

Dok je vrijednost naftnih derivata na svjetskom tržištu na...

Koliko je glasova potrebno za ulazak u Predsjedništvo BiH

SARAJEVO, BANJALUKA - Ako je suditi po ranijim opštim...

Istraživanje: Članstvo BiH u EU podržava 77,4 posto građana

Direkcija za europske integracije (DEI) provela je u augustu...