Senad tvrdi da mu je žena Merima otišla sa komšijom Edinom i ostavila mu troje djece

U Lukavcu se desila nova porodična drama kada je suprug Senad, nakon problema u braku, izjavio da je njegova supruga otišla od njega i iz njihove porodične kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senad i Merima imaju troje maloljetne djece. Senad tvrdi da je za ovu situaciju kriv njihov komšija Edin, poznat kao Buco, s kojim je Merima otišla.

“Htio sam da prijavim nestanak svoje supruge. Zadnji put sam je vidio prije 10 dana. Ostao sam sa troje svoje maloljetne djece. Zadnji put je viđena sa komšijom Edinom. Svaka informacija bi mi dobrodošla” – ističe Senad iz Lukavca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako tvrdi suprug Senad, danas su viđeni u Đurđeviku.

“Dobio sam danas poruku sa su viđeni u Đurđeviku i to kako se drže za ruku. Kažu da će je Edin zvani Buco ženiti. Nažalost izgleda da se zaljubio komšija. Ja ne mogu da vjerujem da je ostavila djecu i otišla” – izjavio je Merimin suprug.

“Pozdrav prijatelji moji, moja žena Merima me je ostavila samog sa troje maloljetne djece i otišla sa prvim komšijom Bucom kojem je obećala dati pare od prodaje porodične kuće u Šibeniku. Neka joj bude na sramotu, ostavila je djecu samu u kući i otišla sa švalerom na 10 dana. Djeca su bila gladna i prljava dok nisam dobio poziv od svog badže. Doveo sam djecu sebi dok se moja žena voda za ruku sa drugim po Đurđeviku. Neka je bude sramota, zapostavila je djecu zbog švalera. Ne idu ni u školu. Kakva je to majka? – piše Crna-hronika.info.

NAJNOVIJE

NAJČITANIJE