Šemsudin Čišija i Amela Avdispahić, mladenci koji će prvi sklopiti brak u novoj zgradi Općine Kakanj

Otvaranje novoizgrađene savremene administrativne zgrade Općine Kakanj koje je zakazano za 24. novembar značit će i početak prakse sklapanja brakova u novoj sali za vjenčanja. Općina Kakanj će prvo vjenčanje koje bude obavljeno u novoj sali na poseban način obilježiti obzirom na simboliku u smislu da brak znači novi zajednički život i potomke, a za ovovremene i nove generacije koje dolaze svi zajedno i gradimo ljepši i bolji Kakanj.

Čistom slučajnošću, dakle bez ikakvih uštimavanja, došli smo i do imena mladenaca koji će prvi sklopiti brak u novoj zgradi Općine Kakanj.

To su Šemsudin Čišija i Amela Avdispahić. Vjenčanje je zakazano za 26. novembar 2015. godine u 14:30 sati.

Do imena mladenaca došlo se na osnovu činjenice da će prvo vjenčanje u novoj zgradi Općine biti 26. novembra, prvog radnog dana nakon Dana državnosti, te provjerom ko je mjesec dana ranije, prema zakonskim procedurama, najavio sklapanje braka.

Planirano je da vjenčanju prisustvuje i općinski načelnik Nermin Mandra koji će mladencima čestitati i uručiti prigodan dar.

Molimo medije da, u skladu sa mogućnostima, prate prvo vjenčanje u novoj zgradi Općine Kakanj. (Press Općine Kakanj)

Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar