SBiH Kakanj: Održan radno-konsultativni sastanak sa kandidatima za Općinsko vijeće Kakanj

Proteklog vikenda Općinski savjet Stranke za Bosnu i Hercegovinu Kakanj je održao radno-konsultativni sastanak sa kandidatima koji se nalaze na listi za Općinsko vijeće Kakanj na narednim lokalnim izborima.

Cilj prvog radnog sastanka je bio međusobno upoznavanje kandidata, kao i prezentacija odluka o Izbornom štabu, i odluka o finansiranju izborne kapanje.

Kandidati su imali priliku da iznesu svoje stavove i mišljenja na Program Stranke za Bosnu i Hercegovinu namjenjen za razvoj lokalne zajedice koji se primjetno temeljio uglavnom na iznalaženju mogućnosti zapošljavanja,kao i nastavka konstantnog pružanja podrške poljoprivrednim proizvođačima sa tendnicijama rasta.Primjetno je također da se kroz program nameće i sve bitniji ekološki aspekt i zaštita okoliša.

SBiH Kakanj (1)
SBiH Kakanj (2)

Lista kandidata Stranke za Bosnu i Hercegovinu prezentovana je i kroz određene statističke pokazatelje,pa je primjetno da se radi o spoju iskustva i mladosti što pokazuje prosjek starosti od trideset pet godina.Na listi se nalazi devet kandidata sa srednjom stručnom spremom i dvadeset pet visokoobrazovnog kadra,od koji je 11 dip.inženjera raznih struka,dva diplomirana socijalna radnika, tri bach.inžinjera ,četri diplomirana ekonomista,dva magistra,dva doktora medecine i jedan doktor tehničkih nauka,što je garancija da ovi kandidati sigurno mogu odgovoriti svim izazovima i zadacima.

SBiH Kakanj (3) SBiH Kakanj (4)

Dvadeset i jedan kandidat/kandidatkinja imaju zasnovan bračni odnos,a na listi je i četrnaest kandidata bez radnog odnosa.

Kancelarija Općinskog savjeta Stranke za Bosnu i Hercegovinu,koja se nalazi u ul.Osmana Džafića P+2 u Kaknju je otvorena je svakim radnim danom od 11-15 sati,i građani svoje prijedloge za bolji i prosperitetniji napredak lokalne zajednice,zapažanja i kritike na rad općinskog vijeće u kojem participira i Stranka za Bosnu i Hercegovinu mogu uputiti i dostaviti u istu,a to mogu učiniti putem  Facebook stranice OS SBiH Kakanj ili na e-mail szabihkakanj@hotmail.com.

SBiH Kakanj (5) SBiH Kakanj (6)

PRES STRANKE ZA BOSNU I HERCEGOVINU KAKANJ

Video koji je postao hit na internetu.
Možda vam se svidi

NAPOMENA:Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Kakanj-x.com. Portal Kakanj-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Kakanj-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

avatar