SAZNAJEMO: Šta je popularni glumac Enis Bešlagić radio zadnjih godinu dana i šta radi sada

Kada se prilikom svečanog otvorenja nove zgrade Tvornice cementa Kakanj na video projekciji pojavio popularni bh. glumac Enis Bešlagić prisutni  nisu krili svoje oduševljene. U prikazanoj video reklami pojavljuje se  Enis Bešlagić u radnom odijelu kakanjske tvornice cementa u ulozi radnika koji isporučuje kupcima beton. Također je obavijestio da je to njegovo sada novo radno mjesto i da je to razlog zašto ga više nema u popularnim serijama i filmovima te da napušta glumu.
Međutim, nakon što je njegovo radno vrijeme završilo zaključuje da je ipak lakše glumiti pa se tako ipak vraća u glumu ali prije toga traži ključ kako bi otvorio novu zgradu Tvornice cementa Kakanj.

Naravno, radilo se video reklami šaljivog karaktera u Enisovom stilu a koja je snimljena za potrebu svečanog otvorenja nove zgrade.

U tom trenutku u prepunoj sali među prisutnim zvanicama začuo se Enis Bešlagić ali ovaj put ne na video projekciji, već je bio prisutan događaju. Dolaskom na binu, na kojoj su se nalazili Christine Constanze Hohmann, ambasadorica SR Njemačke u BiH, Branimir Muidža generalni direktor Tvornice cementa Kakanj i Nermin Mandra  načelnik Općine Kakanj, te na taj način svečano otvorili novu i moderniju zgradu tvornice.

(E. Fejzović / Kakanj-X)

Možda vam se svidi

Leave A Reply