Povezano

Savjetnica za eleganciju tvrdi: Prava dama ove stvari nikada ne bi trebala otkriti o sebi


Anna Bey, koja živi na relaciji između Londona i Ženeve, objasnila je u svom najnovijem YouTube videu šta bi otmjene dame trebale izbjegavati dijeliti – od ponavljanja glasina do hvalisanja o svojim dobrim djelima.

- Marketing -

Također je predložila da elegantne žene nikada ne otkrivaju intimne detalje o svom ljubavnom životu – osim ako ne razgovaraju sa svojim terapeutom ili vrlo bliskim prijateljem u kojeg imaju potpuno povjerenje.

Anna, koja je osnovala The School of Affluence, ima 1,1 milion pretplatnika na YouTubeu, gdje gledateljima pokazuje kako živjeti “ženstvenim stilom života” i privući bogatog partnera, a tvrdi da stvari koje dijelite igraju ključnu ulogu u tome.

Nikad ne pričajte o svojim planovima

– Elegantne dame nikad ne dijele svoje planove. Nikad ne pričajte o stvarima na kojima trenutno radite ili ono što planirate raditi, ili ono što biste željele jednog dana raditi, osim ako se to već nije manifestiralo u vašem životu – kaže Anna.

– I znam da ponekad može biti primamljivo razgovarati o svom sljedećem potezu, jer svaki put kad svoje planove i snove na neki način podijeliš s drugom osobom poraste dopamin i uzbuđenje vezano za to, ali stvarno suzdržati od ovoga. Imat ćete veće šanse ostvariti svoje ciljeve ako ih zaista zadržite za sebe – objašnjava.

– Umjesto da trošite svoje vrijeme pričajući o tome šta ćete raditi, počnite raditi ono što biste trebali raditi. Ovako rad brzo počinje stvarati rezultate – kaže Anna.

Ne raspravljajte o svom ljubavnom životu

– Elegantne dame nikad ne pričaju o svom ljubavnom životu – rekla je Anna, ali je dodala da je ova tačka sasvim individualna jer misli da ne postoji ispravno i pogrešno. Zavisi od čovjeka do čovjeka.

Zapravo nikad nije pametno otkrivati puno informacija o svom ljubavnom životu.

- Marketing -

Najnovije

Popularno