Sarajevska televizija objavila snimak: Pogledajte gdje Aleksandar Vučić gradi vilu u BiHPorodične kuće Vučića u potpunosti su devastirane, a jedini od Vučićeve porodice koji još uvijek živi u Bugojnu je Aleksandrov stric Dragiša i njegova supruga Anđelka.

Aleksandar Vučić odlučio je obnoviti staru porodičnu kuću u Čipuljiću kod Bugojna odakle je i njegovo porijeklo – javlja Face TV.

- Marketing -

Vučićev otac rođen je u Čipuljiću a on o svom porijeklu često govori i spominje ga u javnosti.

Bugojansko mjesto Čipuljić donedavno je bilo poznato samo malom broju ljudi.

Tek nekoliko Bugojanaca je znalo da je u ovom selu rođen Anđelko Vučić, djed Aleksandra Vučića, kao i to da je i njegov otac živio u Čipuljiću, a on rado dolazio na ljetni raspust.

Porodične kuće Vučića u potpunosti su devastirane, a jedini od Vučićeve porodice koji još uvijek živi u Bugojnu je Aleksandrov stric Dragiša i njegova supruga Anđelka.

Prema saznanjima mještana, Vučići su stara bugojanska porodica od koje su većina bili uspješni trgovci poznati još i prije Drugog svjetskog rata.

Upravo u mjestu Čipuljić odakle i sežu njegovi korijeni predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić odlučio je izgraditi novu vilu.

- Marketing -

Najnovije

Popularno

Povezano