15 C
Kakanj
Ponedjeljak, 17 Maja, 2021

Saopštenje iz kabineta gradonačelnika Banjaluke: “Stanivuković nije imao nikakav plan, niti namjeru da tajno snima sastanak”


“Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković, nije imao nikakav plan, niti namjeru da tajno snima sastanak koji se danas odražao u Banskom dvoru. Svi koji su pratili svečanu akademiju mogli su da vide da je gradonačelnik tokom čitave ceremonije imao mikrofon-bubicu na svom sakou u svrhu snimanja videa sa akademije, te isto tako da je sastanak uslijedio odmah po završetku programa, zbog čega bubica nije skinuta na vrijeme”, ističu u saopćenju.
Nakon prve sugestije, gradonačelniku je bubica, kako navode, koja je nenamjerno ostala na sakou, skinuta bez ikakvih problema.
“Imajući sve to u vidu, navodi da je gradonačelnik imao plan da tajno snimi sastanak i to sa bubicom koja je bila jasno istaknuta i vidljiva na njegovom sakou tokom čitavog dana su nelogični, zlonamjerni i narušavaju ugled čitavog današnjeg događaja i institucije koju gradonačelnik predstavlja”, zaključuju iz kabineta gradonačelnika Banjaluke.
Podsjetimo, mimo protokola, gradonačelnik Banjaluke sastao se sa Aleksandrom Vučićem. Na sastanak je otišao sa bubicom, što je delegacija Srbije uvidjela i reagovala. prenosi “Novi“.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO