Povezano

Samsung će 8. februara predstavilti nove Galaxy mobitele

Prema najnovijim informacijama, kompanija Samsung će 8. februara održati svoj tradicionalni događaj Unpacked na kojem će predstaviti novu Galaxy S22 seriju mobitela.

Južnokorejski Digital Daily piše da će Samsung pozivnice za Unpacked poslati krajem januara, nove uređaje će predstaviti 8. februara, dok će prednarudžbe i prodaja početi 9, odnosno 24. februara.

- Marketing -

Vjeruje se da će Samsung predstaviti tri nova mobitela, a to su Galaxy S22, Galaxy S22 Plus i Galaxy S22 Ultra. Neke glasine govore da će sva tri mobitela imati ekrane visoke svjetline, dok će model Galaxy S22 Ultra posjedovati kameru sa tzv. Super Clear Lens tehnologijom.

Uređaje će pokretati Qualcommov Snapdragon 8 Gen 1 procesor, koji će navodno proizvoditi upravo Samsung, a za tržišta u Evropi će to biti Samsungov Exynos 2200 procesor. Dosad su se pojavile brojne fotografije nadolazećih uređaja.

Zvanična potvrda datuma događaja Unpacket još uvijek nije stigla, ali Samsung svake godine otprilike u isto vrijeme predstavlja nove uređaje.

- Marketing -

Najnovije

Popularno