Povezano

Samo sakupljaju prašinu: Evo koje stvari trebate odmah baciti


Vrijeme je za generalku, a bez obzira na izvor nereda, ovaj popis pomoći će vam da eliminirate ono što vam nije potrebno, tako da možete napraviti prostor za stvari koje zapravo koristite.

- Marketing -

Naravno, većina nas voli imati pri ruci otrcani stari ručnik za kupanje za neuredne zadatke čišćenja ili kada pas uđe s blatnjavim šapama, ali vjerojatno vam ne treba njih 10.

Zadržite par, a zatim nazovite svoj lokalni azil za životinje ili druge skupine za spašavanje životinja kako bi vidjeli žele li možda ostatak.

Možda još uvijek čuvate posteljinu za krevetić čak i nakon što je vaše dijete prešlo na “veliki dječji krevet”, ili možda čuvate te posteljine “za svaki slučaj”.

Vrijeme je da ih bacite!

Ako su još uvijek u dobrom stanju, operite posteljinu i provjerite u lokalnom skloništu ili neprofitnoj organizaciji jesu li zainteresirani za donaciju.

Onaj stolnjak koji ste dobili za Božić prije pet godina i još niste koristili? Donirajte ga ili ga poklonite nekome kome je potreban.

Kada prekapate po zalihama ormara za posteljinu, možda ćete pronaći plavu gornju plahtu bez odgovarajućeg kompleta ili jednu usamljenu jastučnicu koja ne stane ni za jedan jastuk koji posjedujete. Vrijeme je da ih se riješite i oslobodite svoj ormar.

Osim posteljine i ručnika, mnoga kućanstva koriste svoj ormar za pohranu dodatnih kupaonskih potrepština.

Sada je vrijeme da provjerite te datume isteka i bacite sve stare bočice losiona za tijelo ili kreme za sunčanje.

- Marketing -

Najnovije

Popularno