Samo kost i koža ostali od onako lijepe žene! Indi, jesi li ovo ti? Pjevačica se posvetila zdravom životu, a u komentarima je osudili!

Popularno

Povezano


Pjevačica je krenula u teretanu, počela zdravo da se hrani i prezadovoljna je svojim izgledom, ali se mnogima više sviđala kada je bila “punija”. Na društvenim mrežama pjevačici su počeli da ostavljaju komentare da je pretjerala u gubljenju kilograma.

- Marketing -

“Od onako lijepe žene, šta je ostalo? Samo kost i koža. Užas”, samo je jedan od komentara na Indin račun.

Indi je inače vodila borbu sa zdravljem poslije operacije o čemu je javno govorila.

Indira Aradinović Indi – Ekskluziva

“Poslije te druge operacije počeo je moj pakao sa mojim zdravljem… To je iza mene, ali tad, u tom momentu, uopšte mi nije bilo nimalo lako. Sad je sve u redu. Bila je u opciji i treća operacija, zato je bilo toliko alarmantno. Ja sam prebačena iz druge bolnice u treću, gdje mi je spašena pankreasna cista koja je curila. Mjesec dana nisam mogla da unesem ni dva decilitra vode, sve sam povratila, samo sam bila na infuzijama. Ozbiljnu sam opomenu prošla. Sve je iza mene, sve je okej, mogu da nastavim da živim normalno – da se hranim zdravo…” pričala je Indi, pa priznala da njen život više nikada neće biti kao nekada, prenosie “Ekskluziva“.

- Marketing -

Najnovije