18.5 C
Kakanj
Ponedjeljak, 26 Jula, 2021

Samo je nestao pod vodom; Ovo je mladić koji se utopio u rijeci Uni: Otišao si, a otišlo je i pola mene zajedno sa tobom

spot_imgspot_imgspot_imgspot_imgDruštvene mreže prepune su emotivnih i bolnih oproštaja od tragično stradalog mladića, a sutra će biti ispraćen na vječni počinak u 14 sati na mezarju “Humci”.

Bihać i cijela Krajina okovani su tugom nakon što se na lokalitetu Bravica u Bihaću u rijeci Uni utopio tek punoljetni mladić Eldin Dervišević.

Mladić je prema riječima prijatelja iznenada nestao pod vodom, a uspjeli su ga izvući nakon pola sata u besvjesnom stanju. Nakon što je tijelo izvučeno, mladić je prevezen u Kantonalnu bolnicu Bihać “Dr. Irfan Ljubijankić”, gdje su ljekari pokušali sa reanimacijom, nažalost, bezuspješno.

Društvene mreže prepune su emotivnih i bolnih oproštaja od tragično stradalog mladića, a sutra će biti ispraćen na vječni počinak u 14 sati na mezarju “Humci”.

-Otišao si, a otišlo je i pola mene zajedno sa tobom. Bio si ono što se jednom ima u životu ponosu moj, dobričino moja, živote bratov. Nisi ovo zaslužio ali Bog je htio drugačije. Da te dragi Allah uvede u džennet, jer manje nisi ni zaslužio. Voli te tvoj brat najviše na svijetu, napisao je na Facebooku Eldinov brat Edin.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO