Ruskim bakama zasmetala dječja buka, na igralište izašle sa testerom i sve uništile

0

Dvije žene u ruskom regionu Lenjingrada snimljene su kako testerama uništavaju klackalice na dječjem igralištu jer im smeta buka. Sa testerama u rukama, dvije žene su izašle na igralište i ono što se nalazi na njemu “sasjekle na komade”.

- TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA -

Snimak incidenta objavili su ruski mediji, a pojavio se i na platformi VKontakte. Od srijede, kada se pojavio, podijeljen je na hiljade puta i izazvao je bjes kod svih koji su ga pogledali.

Prema podacima “78 njuz”, dvije žene su izašle napolje kako bi se borile za 100-godišnju staricu, njihovu komšinicu, kojoj mnogo smeta buka.

– Ne mogu više da podnesem – rekla je jedna od žena.

– Šta to radiš pred djecom? Imaš li ideju ili ne? – čuje se da je neko pita.

Na društvenim mrežama gdje je objavljen snimak mnogi su iskritikovali postupak.

– Trebalo je donesu malo ulja kako bi zaustavili da klackalica škripi. Ali ne, one su uzele testeru i sada su svuda na vjestima kao vandali – navodi se u komentarima.

Ipak, nisu ih svi kritikovali. Ima i onih koji podržavaju ovakvo ponašanje.

– Zašto svi napadaju bakice umjesto da vaspitaju djecu koja se deru kao luda ispod prozora – navodi se u jednom komentara, prenosi “Telegraf“.

Пенсионерки распилили качели на детской площадке

Пенсионерки распилили качели на детской площадке Прямо на глазах у детей две пенсионерки в деревне Бегуницы Ленинградской области распилили качели. Женщины кричали и размахивали пилой, объясняя свой поступок тем, что качели слишком громко скрипят, а дети вообще очень шумные. Когда родители детей пригрозили бабушкам полицией, одна из них честно ответила: "Да мне ср…ть на мента и на тебя!"

Gepostet von LIFE.ru am Mittwoch, 11. September 2019