Rusija i J.Koreja odigrali jednu od najgorih utakmica

Jednu od najgorih utakmica dosadašnjeg dijela Mundijala u Brazilu odigrali su večeras Rusija i Južna Koreja. Za razliku od onog očajničkog okršaja Irana i Nigerije (0:0), ovaj put smo makar vidjeli dva gola.

Loše i dosadno prvo poluvrijeme zaavršeno je bez golova. Rusi su bili nešto bolji, ali mogu se samo pohvaliti većim posjedom lopte, a ne i boljim prilikama jer njih nije ni bilo.

Tek u nastavku nešto dinamičnija igra, pa i pogoci. Berezutski je na početku drugog dijela zaprijetio – glavom je pucao pored južnokorejskog gola.

Korejci su imali dobar napad u 57. minuti. Young-Kwon Kim je pucao iz slobodnjaka sa 20 metara, loptu uspijeva uz malo problema uhvatiti Akinfejev. Dvadesetak minuta prije kraja utakmice Južna Koreja je povela.

Lee je šutirao s 25 metara, Akinfejev ispustio čistu loptu za slavlje igrača u bijelim dresovima. Keržakov je u igru ušao u 71. minuti, a samo tri minute kasnije uspio je postići gol za 1:1.

Do kraja utakmice poneki opasan napad, ali mreže se više nisu tresle. Prethodno su utakmicu 1. kola u grupi H odigrali Belgija i Alžir (2:1).

sportsport.ba

Možda vam se svidi

Comments are closed.