Povezano

RUKE Art Bazaar: U Mostaru će se održati sajam za sve ljubitelje ručno izrađenog i unikatnog dizajna


RUKE Art Bazaar susret je niza kreativaca koji će izlagati svoje unikatne proizvode, a održat će se 4. 12. u vremenskom periodu od 12 do 21 sat. Ulaz na sajam je besplatan, a organizatori najavljuju nagradnu igru za sve posjetitelje, promotivne i akcijske cijene, te po završetku sajma druženje u baru OKC Abrašević.
Svoj dolazak potvrdilo je preko 15 kreativaca, a među njima su Poppy Bags, Doxx, Tegla, Pulvinaris, Petit fil, Nettaigarden, Element 22, Avican, Mariel, Medusa mirrors, Brainfart, Ignis candle, Claire Noel, Lemi Creative, Bulbul, Košarice Helena, Gea heal i Shmizla art.
Tea Antunović, mlada dizajnerica koja stoji iza brenda Doxx Design organizatorica je sajma, te je kazala nešto više o samom konceptu i ideji koja je dovela do organizacije sajma.
-Vjerujemo da ste primjetili porast ručno izrađenih proizvoda, te da se velika pažnja daje očuvanju okoliša i izbacivanju ‘fast fashiona’ iz našeg svakodnevnog života, a mi upravo zbog toga želimo dati mjesto pod svjetlom svim rukotvorcima! – kazala je Tea.
Dodala je kako im je cilj da izlagači predstave svoju originalnost, ideje i kvalitetu onoga što se samo može postići RUKAMA.
-Da upoznate lica iza njihovog brenda i da uživate u njihovim proizvodima. Dosta rukotvoraca koji nam dolaze možda i poznajete, ali tu smo da vam predstavimo i one koje možda i ne znate. Nadamo se vašem dolasku i potpori naših kreativaca. Veliko hvala našim sponzorima TexPrint, Klugberg agenciji, slastičarnoj Dora i Bloom Design, te OKC Abrašević na ukazanoj podršci – poručila je.

- Marketing -

Najnovije

Popularno