Povezano

Roditelji šokirani scenama tinejdžerskog seksa u novim epizodama serije “Seks i grad”


Obožavatelji popularne serije Seks i grad ostali su šokirani scenom maloljetničkog seksa u novim epizodama serije pod nazivom “And Just Like That…”.

- Marketing -

Naime, Brady Hobbes, sada 17-godišnji sin Mirande Cynthije Nixon (koju glumi Niall Cunningham) u strastvenoj je vezi sa svojom srednjoškolskom djevojkom Luisom (Cree Cicchino).

U nastojanju da prati trendove, Miranda i suprug Steve odlučili su pustiti Bradyju da redovito ima odnose sa svojom djevojkom i to u njihovom obiteljskom domu, međutim moraju se nositi i s posljedicama te odluke.

“Jutros sam nagazila na korišteni kondom u Bradyjevoj sobi”, priznala je Miranda u jednoj sceni svojim prijateljicama Carrie i Charlotte za vrijeme ručka.

Kad one ne reagiraju s dovoljno gađenja, Miranda dodaje: “Čekaj, tada sam bila bosa.”

“Nisam mogla vjerovati da je Miranda samo tako dopuštala da se to događa dok je ona bila kod kuće”, rekla je majka po imenu Elizabeth Trinca za The Post. “Kao tinejdžer morate imati poštovanje prema roditeljima.”

Majka dvoje djece s Long Islanda rekla je da nikada ne bi tolerirala takvo ponašanje svog malog sina kad bude stariji.

“Ne želim čuti svog sina kako se seksa. Učini to kad nisam kod kuće i nisam jedina koja tako razmišlja.”

Međutim, postoje i one mame koje kažu da vide mudrost u Mirandinom slobodnom roditeljstvu.

“To je stvarnost s kojom se teško suočiti”, rekla je Robin Gorman Newman, koji ima 18-godišnjeg sina. “Moja trenerica mi je rekla kako bi djeca iznajmljivala njezinu teretanu za zabave i kako su jedni drugima čuvali stražu u kupaonici dok su tinejdžeri pokušavali imati seks u kupaonici. To je stvar.”

- Marketing -

Najnovije

Popularno