Rodila u autobusu: Beba dobila besplatne vožnje do 18. godine

Popularni prevoznik Flixbus na svom Facebooku je podijelio simpatičnu priču rođenja jedne bebe koja se dogodila upravo za vrijeme vožnje jednog od njihovih autobusa.

“Prošle sedmice poželjeli smo dobrodošlicu jednom neočekivanom putniku koji je odlučio udahnuti svoj prvi dah tokom vožnje Flixbusom!”, objavili su priču iz Flixbusa. Naime, trudnica je bila na putu iz Pariza do Varšave kada je počela dobivati jake trudove nedaleko od autobusne postaje u Poznanju u Poljskoj.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

“Situacija je bila izuzetno dinamična, no zahvaljujući brzoj reakciji i podršci naših vozača i putnika, sve je proteklo bez komplikacija”,  ispričali su, a majku i dječačića na stanici je preuzela Hitna pomoć i prevezla ih u bolnicu.

- TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA-

Kao poklon novorođenom dječaku, Flixbus mu je odlučio pokloniti besplatne vožnje vozom i autobusom sve do njegovog 18. rođendana. S obzirom da se radi o već trećem djetetu rođenom u autobusu Flixbusa, iz kompanije su poslali poruku svima koje je možda ova nagrada zainteresovala.

“Ovo nije takmičenje”, napisali su.

Urnebesni komentari nisu izostali. Dok su neki ispitivali računaju li se besplatne vožnje ako neko “napravi dijete” na Flixbusu, drugi su pak pisali kako je trudnica ušla u autobus dok je još bila u četvrtom mjesecu trudnoće.

”Nisam baš sigurna za ove nagrade, previše žena u kasnom stadiju trudnoće biste mogli podstaći da se provozaju!”, pisali su korisnici.

Objavljeno:

Najnovije

Više sadržaja
Povezano

Saobraćaj u Bilješevu obustavljen: Sudar automobila i traktora

Na regionalnom putu Kakanj-Zenica došlo je do saobraćajne nesreće. U...

Policija se oglasila nakon pucnjave u Kaknju: Uhapšene tri osobe

U Kaknju su uhapšene tri osobe zbog upotrebe vatrenog...

Kanton Sarajevo dobija vjetroelektranu

Danas su zvanično počeli radovi na izgradnji vjetroelektrane Ivan...