― Marketing ―

RK Kakanj se pohvalio prvim uspjesima nakon podmlađivanja rostera

- Marketing -

Dvojica prvotimaca iz rukometnog kluba “Kakanj”, Kerim Neimarlija i Adem Sarač, pozvani su na okupljanje muške omladinske reprezentacije BiH godišta 2004/05. Ovo je veliko priznanje za ove mlade igrače i njihov klub.

Neimarlija i Sarač su se istakli svojim izvanrednim igrama i predstavili se kao perspektivni rukometaši, što je urodilo pozivom selektora Perića BiH u omladinsku reprezentaciju. Ovo je velika prilika za ove mlade igrače da se pokažu u punom sjaju i dokažu svoj talent na najvišem nivou.

Uprava kluba “Kakanj” također čestita trenerskom trojcu, Suljeviću, Kusiću i Šestoviću, koji su zaslužni za uspjeh ova dva igrača. Njihov rad, trud i zalaganje su dali rezultate, što je vidljivo kroz ovaj poziv u omladinsku reprezentaciju.

- Marketing -

Klub “Kakanj” i navijači se nadaju da će se Neimarlija i Sarač svojim ponašanjem, znanjem i zalaganjem nametnuti selektoru Periću.

Sigurni smo da će ova dva igrača predstavljati klub i zemlju na najbolji način, te da će nastaviti sa sjajnim igrama koje su prikazali do sada.

 

(K.P. / Kakanj-X)

- Marketing -

BONUS VIDEO

Izložba “Unutar četiri zida” otvorena u Sarajevu

Večeras je u prostoru galerije Europe House u Sarajevu svečano otvorena izložba pod nazivom "Unutar četiri zida", koju su zajednički kreirale fotografkinja Aida Redžepagić...