― Marketing ―

‘Razvalila’ pjesmom ‘Ovo ljeto’! Eneli prijetili fanovi Teodore Džehverović! Sarajlija joj ponudio brak – odbila je!

- Marketing -

Pjesmom „Ovo ljeto“ mlada pjevačica Enela Palavra, definitivno je obilježila najtoplije godišnje doba.

Posebno je raduje, priča nam ona, što je njena pjesma osim na radio i TV stanicama, postala jako slušana i u clubovima.

– Iz Turske sam dobila nekoliko snimaka i iznenadila se kada sam čula da DJ hotela puštaju i „Ovo ljeto“. Pjesma je baš ljetna, mladalačka, odlična za zabavu. Sretna sam što stalno dobivam poruke i komplimente zbog te pjesme – priča nam ona.

- Marketing -

Veći dio odmora provela je u BiH, Crnoj Gori, Hrvatskoj, Italiji…

Prepričala nam je situaciju koja joj se desila u Ulcinju.

– Stalno sam sa prijateljicama išla u jedan club i treći dan našeg odmora DJ me je očito primijetio i počeo puštati novu pjesmu. Kako se u isto vrijeme i na velikom zidu prikazuje i spot svake pjesme koju je puštao, ljudi su brzo primijetili da sam to ja. Još uvijek mi je simpatična situacija kada su počeli prilaziti djevojke i momci da se fotografiraju sa mnom, popiju piće… Mislim da sam zahvaljujući i toj pjesmi ove godine u Ulcinju stekla veliki broj prijatelja što me posebno raduje – iskrena je Enela.

Nasmijala se i kada smo je pitali da li je tačno da je jedan momak koji također živi u Americi, a bio je na odmoru u Sarajevu, pitao da razmijene brojeve telefona i da se vide kada se vrate kući.

– Nisam mu dala broj telefona ali me našao na Instagramu i počeo pisati. Jaoooo svašta je pisao pa i da bi se odmah ženio kada bih ja pristala (hahahhaha). Ma, kakva udaja. Rano je za to – i ovom prilikom mu poručuje lijepa Enela.

A, ljeto je bilo baš „ludo“.

– Zbog nekih obaveza koje su mi iskrsnule morala sam se ranije vratiti u Ameriku i jako mi je žao što sam prije planiranog vremena otišla iz Bosne. Ali brzo ću se vratiti – nastavlja ona.

Nakon pjesme „Ovo ljeto“, Enela se odmah „bacila“ na posao i priprema novu pjesmu.

– Novu pjesmu će publika uskoro moći čuti. Garantujem da će biti puno bolja od ranije koju sam objavila – dodaje Enela.


Ova lijepa pjevačica dogovorila je saradnju sa jednim poznatim autorom, tvorcem brojnih hitova.

– Dok mi ne završi pjesmu neću govoriti o kome je riječ ali dio pjesme koji mi je već poslao govori da će to biti baš hit! Zaista! Čut ćete i mislim da ću s tom pjesmom raspametiti mnoge. Osim toga, pripremam i jedan duet sa baš posebnim pjevačem – tajanstvena je Palavra.

Kako se ranije u medijima objavilo da je izjavila kako se ne boji konkurencije te da joj nije jasno zbog čega je porede sa Teom Tairović i Teodorom Džehverović, dobila je nekoliko poruka fanova Teodorinih fanova.

– Teodora nema ništa s tim, naravno, i sasvim razumijem reakciju njene publike. Tada nisam rekla ništa loše osim da se, kada je estrada u pitanju, ne bojim ni jedne ni druge, pa evo i ovom prilikom kažem da ne bih imala ništa protiv da se vidim s njima, pa i da glasovima „odmjerimo snage“ na sceni. Vidjet ćemo ko je bolji – kroz smijeh priča Enela.
U oktobru ide na veliku turneju sa Lepom Brenom u Americi, a poslije toga je očekuju kako samostalni tako i zajednički nastupi sa brojnim poznatim pjevačima iz BiH i Srbije širom Amerike.

- Marketing -

Kakanjski lovci apeluju na građane: Budite oprezni

Lovačko društvo "Srndać-Kakanj" obavještava građanstvo da će nova sezona lova divljači niskog lova početi 1. oktobra 2023. godine. Ova sezona će uključivati lov na divlje...