Razotkrivena urota mjeseca: Namještaljka oko "Drolja iz osnovne i srednje škole"

TUZLA – Stavljamo točku na i, i ekskluzivno razotkrivamo u detalje kako su zagrebački Večernji list, Jutarnji list, srpski Telegraf.rs te lokalni portal iz Živnica Zivnice-x , izrežirali prošlotjednu aferu o kojoj su brujali svi mediji na Balkanu, te kako su uz pomoć tuzlanskog narkomana, dilera i izdajice pokušali a u dobrom dijelu i uspjeli stvoriti priču koja vas je zaokupirala “guzicama i sisama” umjesto da iznesu pravu istinu na vidjelo te da upozore roditelje da malo bolje kontroliraju svoju “nevinu dječicu” što objavljuju i kako koriste internet.

Portal Dnevno.ba je u posjedu prepiski razgovora između novinarke zagrebačkog Večernjeg lista Sandre Veljković koja je koristila lažni Facebook profil pod imenom “Marina Bajt”, novinarom portala Telegraf.rs koji se pod svojim punim imenom i prezimenom Pavle Savović (lik koji se na Facebooku Nukiću hvali kako uskoro pokreće stranicu gdje će mu cure same slati svoje fotografije što će ih on kasnije objavljivati!)preko Facebook profila obraćao Nukiću i uz suradnju zagrebačkog Jutarnjeg lista plasirali LAŽNU priču, uz suradnju s tuzlanskim dilerom, narkomanom i drukerom Muhamedom Nukićem zvanim Swabo, te s lokalnim novinarom iz Živnica Alenom Selimovićem koji radi na portalu Zivnice-x i tako stvorili jednu od najsramotnijih urota na našim prostorima.

Izrežirali su aferu koja je trebala uzdrmati “sponžoruše” koje su svoje fotografije prezentirale javnosti za “laik”, ili bolje rečeno njima je bilo svejedno dok su roditelji, susjedi, prijatelji i poznanici ostali “iznenađeni” vidjevši neke fotografije među kojima su se pronašle i “dobre djevojke” slikajući same sebe da pokažu javnosti kako i one imaju svoje atribute.

Između ostaloga, na kraju razgovora s novinarkom zagrebačkog Večernjeg lista Sandrom Veljković koji se vodio 22. travnja dalo se iščitati kako je pao dogovor zbog “hot priče” kako će “Marina Bajt” iliti Sandra Veljković častiti Nukića pivom čim dođe u Zagreb za dobro odrađen posao, a dok je novinar Telegrafa, koji je vodio razgovor s Nukićem 20. travnja, navodno platio kako je Nukić sam kazao, uvid u sve poruke i slike golih djevojaka koje su se nalazile trenutno na Facebook stranici “Najveće drolje osnovnih i srednjih škola” a koje sporna stranica nije objavila zbog previše eksplicitnog sadržaja.

Dan kasnije, 21. travnja, Nukić sa svojim kompanjonjom s portala Zivnice-x kuje pakleni plan za izradu lažnog članka oko navodnog podizanja optužnice protiv njega da bi malo zabavio javnost i na još jedan način skrenuo pozornost na sebe.

PA KRENIMO U RAZOTKRIVANJE OVE UROTE
Muhamed Nukić 20. travnja stupa u kontakt s Pavlom Savovićem, novinarom srpskog portala Telegraf.rs i nudi mu priču te izdaju svoga donedavnog prijatelja 17-ogodišnjeg Renata E. poznatog pod imenom Josip Mamić i člana CRH (Croatian Revolution Hackers) ali se Savović premišlja zbog mogućih tužbi jer se radi o maloljtnoj osobi, no ipak popušta, govori Nukiću kako će priču izrežirati skupa sa zagrebačkim Jutarnjim listom što ćete moći i sami vidjeti u prepiskama koje su njih dvojica vodila te zauzvrat mu Nukić prodaje nekoliko fotografija golih i ostalih djevojaka bez njihova dopuštenja, kako bi ih on postavio u svoj tekst i neke od njih vjerojatno zadržao za sebe, te u javnost 21. travnja pušta tekst: “Telegraf otkrio ko stoji iza pedofilske grupe na Fejsbuku!

Dana 21. travnja Muhamed Nukić preko facebooka stupa u kontakt s lokalim novinarčićem portala Zivnice-x Alenom Selimovićem i dogovara lažni članak, gdje bi Alen Selimović trebao napisati članak da je pokrenuta policijska istraga protiv Nukića zbog hakiranja i upada na pojedine lokalne portalčiće koji su navodno protiv njega i njegove hakerske skupine podnijeli prijave te isti objavljue pod naslovom: “Pokrenuta istraga protiv M.N. iz Tuzle” na koji naravno možete otići jer link nije obrisan ali je uklonjen sporni tekst jer je “prokužena” podvala i Alena Selimovića i Muhameda Nukića da se radilo o lažnom tekstu.

Telegraf.rs željan senzacionalizma 22. travnja objavljue šokantan naslov: “Djevojka u BiH izvršila samobijstvo zbog fotografija na fejsbuku?” , što su i prenijeli mnogi mediji i što se kasnije pokazanlo kao notorna laž i gdje su na brzinu maknuli sporni članak ali već je bilo kasno, sreća je bila da su neki portali brzo reagirali: “Telegraf objavio lažnu vijest o samoubojstvu djevojke iz BiH!

Dana 23. travnja na portalu DNEVNO.ba izlazi tekst “Muhamed Nukić zvani Swabo od malog hakerčića do običnog drukerčića!” – gdje prozivamo dotičnog Nukića jer smo već znali neke podatke o njemu kako je donedavno imao blisku povezanost s Josipom Mamićem i da je to što je napravio bio njegov hir da dospije u javnost a maloljetnog Renata E. (Josipa Mamića) prozove za nešto što je i on sam upetljan ali javnost to ne smije znati jer je Nukić punoljetan i mogao bi kazneno odgovarati, dok je Renato maloljetan i zakon ga štiti što će se kasnije dokazati u novom tekstu portala DNEVNO.ba.

Dan ranije, 22. travnja Nukić vodi razgovor s novinarkom zagrebačkog Večernjeg lista Sandrom Veljković, koja se na Facebooku predstavlja kao “Marina Bajt”, gdje joj Nukić objašnjava svoja poznanstva s njenim kolegama i obećava joj “hott priču” i sklapa s njim tekst za objavu, gdje ga Sandra Veljković ohrabruje, čestita mu te mu daje podršku zbog “upada u bazu podataka” sa riječima: “I neka si, jebala ih baza podataka…”. Istu večer izlazi tekst na Večernjakovu portalu: “Haker SwaBo: Kako sam uspio razotkriti divljaka s Facebooka” .

Sutradan 23. travnja ponovno se na facebooku sastaju njih dvoje i Nukić ju pita da li je čitala tekst na portalu DNEVNO.ba: “Muhamed Nukić zvani Swabo od malog hakerčića do običnog drukerčića!” , što Večernjakovka Sandra potvrđuje i ponosno počinje psovati po podružnicama korporacije DNEVNO i njegovom vlasniku: “Dnevno.hr , Dnevno.ba i Dnevno.rs su zadnje smeće. Isti im je vlasnik, ma to je zadnji šljam…”

Nukić se tu uključuje u razgovor i govori kako će nas “sjebat”. (Istina, pokušao je, ugasio nam je server na par minuta ali smo se ponovno u par minuta digli i ostao je nakon toga samo Nukić “sjeban”, jer momak nije svjestan da naša korporacija među svojim “hakerima” ima, da se tako izrazimo, “hakerski vrh u Europi”). Između ostaloga Sandra uočava autora spornog teksta “Mili Marušić” i pita Nukića tko je to? I tu se prekida njihov razgovor (bar po našim informacija).

Žuto štamparsko smeće od medija Jutarnji list, ide 23. travnja s objavom teksta sa svojim senzacionalizmom i stavlja veliki naslov i tekst u svom mediju “MALOLJETNI MONSTRUM BLOKIRAN NA FEJSU!‘Samo sam želio da roditelji vide kakve im fotke kćeri objavljuju” – koji potpisuju novinari Goran Penić i Hajdi Karakaš Jakubin, koji idu toliko daleko da dolaze u mjesto maloljetnika u Novsku i istražuju među stanovnicima kako je Renata E. majka odvukla u Švedsku nakon što je pobjegla od muža iz Novske i kolika su im novčana primanja(!?), što dokazuje istinsku požrtvovnost i trud u obavljanju svoga “žutononovinarskog” posla ovih dvoje kolega i pri tome nazivaju maloljetnika monstrumom, a dok iz dana u dan veličaju prave kriminalce, ubojice i istinske monstrume, čak do te granice da pomislite kako je Hrvatska raj na planeti.

Dana 25. travnja na portalu DNEVNO.ba izlazi tekst koji će utišati sve ove laži: “EKSKLUZIVNO: Muhamed Nukić je obični dilerčić, narkoman i osnivač sporne FB Stranice!” – gdje smo objavili dokumentaciju kako je Muhamed Nukić suosnivač sporne stranice “Najveće drolje osnovnih i srednjih škola” te kako je i sam objavljivao “sporne” fotografije.

Tu smo vam iznijeli sve razgovore između Nukića i njemu znanih osoba oko prodaje teških narkotičkih proizvoda na području Tuzle. Tu javnost spoznaje da je dotični umalo bio izbačen iz škole zbog istih razloga i još mnogo zanimljivosti. Nakon toga Nukić se povlači, mediji odustaju s forsiranjem priče, ali isprika od istih koji su objavljivali senzacionalističke naslove i tekstove je izostavljena i nisu htijeli priznati kako su pogriješili nego su samo nastavili dalje kao da se ništa nije dogodilo. E pa neće ići družino.

E, Sandra moje razmaženo “ofarbano” smeće, i ostali novinari koji ste sudjelovali u ovoj aferi da ocrnite jednog pojedinca, još maloljetnika, zbog gluposti djevojaka koje su svoje tijelo javnosti prinosile kao neki komadić papira i ne prozivate njihove roditelje i pojedine medije što to dozvoljavaju, da uopće dođe do toga i zbog svih vaših senzacionalističkin naslova i vrijeđanja, da vam kažem tko je je Mili Marušić.

To je ista osoba koja je sastavila ovaj članak i one prije o dotičnom Muhamedu Nukiću, te koji se isto nalaze u ovome tekstu i uz suradnju najpoznatije hakerske skupine ovdje na našim prostorima CRH (Croatia Revolutio Hacker) razotkrila vaš “pakleni” plan da “sjebete” jednog maloljetnika a kriminalca gurate da vam laže. Umjesto da ste shvatili kako ste pogriješili i to kazali, vi ste samo nastavili dalje kao “eto ništa se nije dogodilo”. Bravo za vašu predanost novinarskom i istraživačkom poslu i želim vam svako dobro u nastavku karijere!

Sve ovo što je napisano možete sada u potpunosti vidjeti na vrhu teksta u našoj FOTOGALERIJI gdje vam donosime sve prepiske razgovora između osoba koje su spomenute u tekstu.

DNEVNO.BA

Možda vam se svidi

Comments are closed.