20.7 C
Kakanj
Nedjelja, 20 Juna, 2021

Razbojnici znali da su prodali njive državi tukli ženu dok im nije rekla gdje krije novac, ona pretučena pošla da traži brata pa ga našla u dvorištu u lokvi krvi


Nesrećna žena im je na kraju rekla gdje se nalazi novac, a razbojnici su ukrali 300.000 dinara i za sada neutvrđenu količinu stranog novca.

Kako saznajemo dvije nepoznate osobe došle su do kuće R. J, a kada im je otvorila vrata oni su sa maskama na licima ušli u njenu kuću, oborili je na pod i tukli je sve dok im nije rekla gdje se nalazi novac.

Kada su razbojnici pobjegli sa plijenom, pretučena žena je krenula da traži svog brata P. M. (61) sa kojim živi, a onda ga je zatekla bez svijesti i sa brojnim povredama glave!

Nesrećni muškarac je prebačen u bolnicu, međutim podlegao je zadobijenim povredama.

Kako navode mještani, brat i sestra važe za imućnije u selu jer imaju stado ovaca i od države su dobili novac za parcele koje su im uzete za izgadnju auto-puta. Pretpostavlja se da su za to znači i razbojnici i da su upravo zato napali starijeg muškarca i ženu.

Policija je uhapsila dva muškarca koje sumnjiči za izvršenje zločina. Prema nezvaničnim informacijama u pitanju su mladići iz Bele Palanke koji su i kao maloljetnici počinili brojna krivična djela.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO