― Marketing ―

Rat stigao u Moskvu: Šokantni prizori iz glavnog grada Rusije, Pancir-S ispaljuje projektile dok građani mirno odlaze na posao

- Marketing -

Rusko ministarstvo odbrane ustvrdilo je da Kijev stoji iza “terorističkog napada” dronovima na glavni grad Rusije.

Ministarstvo je saopćilo da je osam bespilotnih letjelica sudjelovalo u napadu i da su ih sve u međuvremenu uništile rakete protuzračne odbrane.

Rekli su i da je nekoliko dronova palo na zgrade, nanijevši “manju štetu”. Gradonačelnik Moskve tvrdi da su dvije osobe zatražile ljekarsku pomoć nakon napada. Ruski istražni odbor rekao je da istražuje napad dronom.

- Marketing -

“Jutros je kijevski režim izveo teroristički napad bespilotnim letjelicama na objekte u Moskvi. U napadu je sudjelovalo osam bespilotnih letjelica. Sve neprijateljske bespilotne letjelice su pogođene”, objavilo je ministarstvo.

Jutros su objavljeni i snimci iz glavnog grada Rusije koji prikazuju djelovanje ruske protuzračne odbrane i sistema Pancir-S dok građani Moskve odlaze na posao.

Također, ruski mediji priznali su i da su tri osobe poginule u požaru koji je izbio u utorak u ranim jutarnjim satima u skladištu papira u blizini Moskve, izvijestila je ruska državna novinska agencija RIA pozivajući se na hitne službe.

“Skladište s papirom i kartonom zapalilo se u Odintsovu blizu Moskve… tri radnika su poginula, požar je eliminiran”, citiran je predstavnik hitne službe.

- Marketing -

Općinski sud u Kaknju u 2023. godini izrekao 22 zaštitne mjere prema počiniocima nasilja u porodici

U periodu od 01.01. do 31.08.2023. godine Općinski sud u Kaknju je, shodno odredbama Zakona o zaštiti od nasilja u porodici Federacije BiH, počiniocima...