Radončić:"Zviždale su mi vehabije". Zeničani: "Svi smo ti zviždali (VIDEO)

Nakon što je izviždan u zeničkoj Areni kada se pojavio u ringu kako bi Dževadu Poturku dodijelio pobjednički pojas, Fahrudin Radončić pokušava ublažiti blamažu koju je doživio.

U njegovim medijima ovaj “politički nokaut” je sinoć prešućen, ali se već danas Radončić “digao na noge” i preko Avaza poručio da su mu “zviždali vehabije i pojedinci iz SDA”.

-Kada je u petak navečer u zeničkoj “Areni” Fahrudin Radončić pozvan da uruči šampionski pojas našem K1 bokseru Dževadu Poturku, dio navijača, dominantno iz reda vehabističkog pokreta i pojedinaca iz SDA, uputili su vrlo glasne zvižduke predsjedniku SBB-a, navodi se u tekstu.

Dodaje se i kako je ‘Radončića je na platou ispred “Arene” više od sat vremena čekala veća grupa simpatizera koja je htjela da se fotografiše i pozdravi s njime, ali ih je nekoliko lica sa karakterističnim bradama “zamolila” da odu što su mladi Zeničani u želji da izbjegnu bilo kakav fizički incident i uradili’.
Ovo su samo neki od njih: “Hahaha,čuj Vehabije,hahaha, provalio te narod Šabane…”

“Hahahahaha cuj vehabije, cijela dvorana zvizdala i spiker nije mogao doci do rijeci dzaba mikrofon i ozvucenje. Ja nisam na snimku vidio nijednog vehabiju koji po obicaju nose brade nego sve obrijani ljudi koji zvizde. Radoncic se pravi budala i fol nevidi koliko ga narod mrzi.”

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-wrwFGBMFwA[/youtube]

“Hahahaha zezaju Radončića za ovu laž samo dvije stvari: živi svjedoci i snimak.”

“Ja kako ste jadni citva dvorana ga izvizdala, po Vama sve vehabije bile u dvorani”

“Izviždali ga svi. Što lažete bezveze.”

bruka

bportal

Možda vam se svidi

Comments are closed.