Radončić ostaje na čelu SBB-a, budućnost treba pokazati da to nije stranka jednog lica

Popularno

PovezanoOvo je već treći kongres i mi sljedeći moramo dočekati s lepezom kadrova koji imaju legitimne, legalne i zdrave ambicije da preuzmu vođenje SBB-a, naglasio je Radončić.

Cjelokupna struktura SBB-a na danas održanom trećem stranačkom kongresu dala je podršku Fahrudinu Radončiću, koji je bio i jedini kandidat za predsjednika stranke.

- Marketing -

Delegati Trećeg kongresa jednoglasno su izabrali Fahrudina Radončića za predsjednika Saveza za bolju budućnost BiH.

– Da budem iskren, nisam prije pola godine ili godinu zamišljao da ću danas biti ovdje poslije ekspozea. Iskreno sam se radovao, čak i pravio političku atmosferu da neko mlađi preuzme – naveo je Radončić.

Ovo je već treći kongres i mi sljedeći moramo dočekati s lepezom kadrova koji imaju legitimne, legalne i zdrave ambicije da preuzmu vođenje SBB-a, naglasio je Radončić.

– Nemojte da, u najboljoj namjeri prema meni i onome što sam uradio u životu i u Savezu, to pretvaramo nenamjerno u stranku jednog lica i politički projekt koji zavisi od toga da li je Fahrudin Radončić visokog ili nešto manje visokog političkog rejtinga uoči svake izborne kampanje – istakao je Radončić.

- Marketing -

Najnovije