Pušten na slobodu: Iznajmio stan djevojkama pa ih tajno snimao dva mjeseca

Popularno

Povezano

- Marketing -
- Marketing -Djevojke su tek nakon skoro dva mjeseca otkrile da se ovdje ne radi ni o kakvim senzorima, već da su postavljene kamere u stanu i sve su to prijavile u ponedjeljak uveče policiji. Odmah je pokrenuta istraga i Mladen J. je uhapšen.

Manijak Mladen J. (40) iz Stanara koji u srijedu uhapšen jer je otkriveno da je tajno snimao studentkinje, nakon kriminalističke obrade pušten je da se brani sa slobode, potvrđeno je za Srpskainfo.

Manijak je uhapšen nakon što su djevojke poslije dva mjeseca shvatila da im se na nekoliko mjesta u kući nalaze skrivene špijunske kamere i sve su prijavile policiji.

Nakon što je Srpskainfo objavila tekst o ovom manijaku, javnost je ostala šokirana kada su saznali s čim se bavio ovaj stanodavac.

Nakon što je Srpskainfo objavila tekst o ovom manijaku, javnost je ostala šokirana kada su saznali s čim se bavio ovaj stanodavac.

Sve se dešavalo u Ulici Veljka Mlađenovića u banjalučkom naselju Ada.

Cijela Banjaluka, a pogotovo u pomenutom naslju, juče su pričali o ovom slučaju i nisu mogli vjerovati čime se bavio Mladen. Javnost je ogorčena njegovim postupcima i traže maksimalnu kaznu za njega.

Mladen J. je djevojkama izdao stan, a zatim im je rekao da će u spavaćoj sobi postaviti senzore za dim.

Umjesto senzora, on je na četiri lokacije u stanu sakrio špijunske kamere, one su bile postavljene u spavaćoj sobi, a jedna od njih je bila sakrivena u televizor.

Djevojke su tek nakon skoro dva mjeseca otkrile da se ovdje ne radi ni o kakvim senzorima, već da su postavljene kamere u stanu i sve su to prijavile u ponedjeljak uveče policiji. Odmah je pokrenuta istraga i Mladen J. je uhapšen.

Za sada nije poznato šta je Mladen J. uradio sa snimcima, da li ih je zadržao za sebe ili ih je objavio na interentu.

U Policijskoj upravi Banjaluka su nam potvrdili da je Mladen J. uhapšen i da se sumnjiči da je počinio krivično djelo neovlašteno fotografisanje, a za ovo djelo se može izreći i zatvorska kazna.

- Marketing -

Najnovije