13.9 C
Kakanj
Ponedjeljak, 17 Maja, 2021

PRVI U KAKNJU: Svečano otvoren ‘Sokak tri ruže’, salon cvijeća i dekora

U centru Kaknja večeras je otvoren salon cvijeća i dekora „Sokak tri ruže“.

U samo predvečerje, uz predivne zvuke žica gitare Emine Bajtarević i prelijepom ambijentu zvanice su čestitale Ajli, Adni i Sari na ovom poduhvatu.

Naziv „Sokak tri ruže“ nije slučajno odabran, sokak predstavlja u pravom smislu te riječi sokak koji osnivačice odrastanje veže za isti, dok „tri ruže“ simbolično predstavlja tri sestre Ajlu Vehab-Hrusto, Adnu Vehab i Saru Vehab.

Ovo je prvi i jedini trenutno salon koji postoji u Kaknju ovog tipa, a njegova posebnost ogleda se i u tome da sve što dobijate u okviru usluge koju pružaju ručne je izrade.

‘Sokak tri ruže’ je salon cvijeća i dekora koji vam izrađuje detalje koji svakom vjenčanju ili rođendanu daju jedinstveni „potpis i pečat“. Ovisno o vašoj ideji i viziji, izbor cvijeća prilagođavaju vašoj želji i osobnosti.

Nećete pogriješiti ukoliko ukažete povjerenje, jer brinu za najstiniji detalj. Tako će dekore prilagođavati godišnjem dobu, prostornim uvjetima ali i prostornom uređenju odabrane lokacije, bojama, notama i stilu vaše vjenčanice, papirnate konfekcije i teme vjenčanja ili rođendana.

Pri stvaraju vizualnog identiteta vašeg vjenčanja ili rođendana, uvijek radije biraju darove prirode i podneblja… Iz ljubavi prema prirodi i baštini. Jer originalne i stilski osmišljene kombinacije boja, kontrasti i umjetnička cjelovitost prostora ono su što vaše vjenčanje ili rođendan čini posebnim.

Također, salon sve bavi  prodajom aranžmana-buketa za posebne svečanosti. Ako znaš kako bi tvoj buket morao izgledati, dovoljno je da kontaktiraš „Sokak tri ruže“.

Ukoliko želite pratiti rad ovog salona posjetite oficijelnu Facebook stranicu ili Instagram profil, jer salon već od sutra u ulici Alije Izetbegovića na broju 17 počinje sa radom.

Radno vrijeme salona je od 09:00 do 17:00 sati od ponedjeljka do petka, subotom od 08:00 do 15:00 sati, dok je nedjelja i praznici neradni.

Kako je to bilo večeras u „Sokaku tri ruže“ pogledajte na fotografijama klikom OVDJE.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO