Prva reakcija Muriza Memića nakon nove akcije policije: “Svako slovo je izmislio…”

Popularno

Povezano


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajeva (MUP KS) u slučaju “Dženan Memić” vrše pretrese na tri lokacije u Sarajevu, po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine.

- Marketing -

Kako saznaje portal Radiosarajevo.ba, pretresaju se stanovi Muamera Budnje, sina Alije Budnje, i Ševala Kovačevića, saobraćajnog vještaka.

Iz MUP-a KS za naš portal je potvrđeno da je pripadnici MUP-a KS provode određene aktivnosti na području Kantona vezano za pretrese objekata dvije osobe.

“Sve se radi po nalogu Tužilaštva BiH, uz prethodno pribavljenu naredbu Suda BiH”, dodao Mirza Hadžiabdić, glasnogovornik MUP-a KS.

Portal Radiosarajevo.ba kontaktirao je Muriza Memića, oca ubijenog momka Dženana Memića, koji nam je dao prvu reakciju na veliku jutrošnju akciju pripadnika MUP-a KS.

“Tužilaštvo BiH radi i dalje, kao što smo i rekli. Vidjet ćemo šta će se iz svega desiti. Vjerujemo da slijede nova hapšenja. Poznato je da su snimci s hotela Crystal namjerno obrisani. Ševal Kovačević? Svako slovo je čovjek izmislio. Samo me interesuje s kim je sjedio i s kim dogovarao. Znamo svegdje je bilo. Platanu od 1,20 metara je sklonio da bi okrenuo da je bio grm: Užas, tuga, žalosno”, kazao je Memić za Radiosarajevo.ba.

- Marketing -

Najnovije