Promijenite broj bez brisanja poruka i medija u Viberu

Popularna aplikacija za razmjenu poruka Rakuten Viber predstavlja važnu novinu koja će korisnicima širom svijeta omogućiti da prebace svoj Viber nalog na drugi broj – i pritom sačuvaju sve svoje podatke, uključujući kompletnu prepisku njihovih poruka, preuzete pakete sličica i Viber Out kredit.

Nova funkcija će olakšati korisnicima da sačuvaju svoju prepisku i podatke na aplikaciji, a da pritom mogu da zamjene broj na istom uređaju, što je nešto što je veoma često potrebno korisnicima. Viber će prepoznati novu SIM karticu ubačenu u uređaj, i automatski pokrenuti meni za promjenu telefonskog broja.

U nekoliko prostih koraka, korisnik će moći da prebaci sve svoje podatke sa Viber naloga na nov broj. Korisnici koji žele da promjene i broj i mobilni uređaj na istom operativnom sistemu će, istovetno, morati samo da prvo prođu sve korake u meniju za promjenu broja telefona na njihovom starom uređaju, prije nego što ubace novu SIM karticu u novi uređaj i na njemu aktiviraju Viber aplikaciju.

Kad korisnik konačno promjeni broj, Viber će o tome automatski izvestiti sve njegove kontakte, što će im omogućiti da sačuvaju taj novi broj u svojim imenicima. “Promjena telefonskog broja je česta pojava – čak i redovna u nekim zemljama. Stoga smo želejli da obezbjedimo našim korisnicima mogućnost da u potpunosti sačuvaju kompletnu prepisku njihovih četova, podataka i sadržaja – ako već razmišljaju o takvim promjenama” napomenuo je Đamel Agaua, generalni globalni direktor aplikacije Rakuten Viber. (Mondo.rs)

Možda vam se svidi

Leave A Reply