Progovorio gradonačelnik Prijedora o aferi s fotografijama: Sve ću istrpiti i podnijeti, ali obraz, karakter i porodicu ne dam

Popularno

Povezano– Angažovao sam tim advokata iz Banjaluke, sa kojima sam se konsultovao i neko će zaista morati da odgovara za sve ovo što mi se radi. 

Bosnu i Hercegovinu i njezin entitet Republiku Srpsku potresa nova afera, a riječ je o skandaloznim fotografijama gradonačelnika Prijedora Dalibora Pavlovića. U javnost su procurile Pavlovićeve fotografije s ustima punim tableta, te pored wc šolje.

- Marketing -

Jutros je Marko Munjiza objavio fotografije razgovora Pavlovića sa ženskom osobom.

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović komentarisao je za TV Prijedor aferu u kojoj je glavni akter.

– Ovo što se dešava ovih dana, gdje sam direktno izložen privatno i lično udarima raznoraznih ljudi, blogera, portala, ovo je nešto što prevazilazi granicu i poštovanja i dobrog ukusa. Rekao sam, najteže mi pada kad mi diraju porodicu, ja sam javna ličnost, ali kad mi dirate porodicu onda sam tu i najosjetljiviji. Neko proganjanje mene lično je počelo prije nekih desetak ili petnaest dana, a kad su počeli da mi spominju oca i majku. Pa onda da sam alkholičar, a svi oni koji mene znaju, znaju da je to netačno. Moje sestre za koje svi znamo ko su i šta su, jedna od njih doktorica koja je zaista ugledna u Banjaluci i to mogu svi da potvrde. Moju suprugu koja je završila državni pravni fakultet na Univerzitetu u Banjaluci. Suprugu koja se porodila prije 30-ak dana, žena koja je još uvijek u babinama da njoj priređuju ovakve stvari – kazao je Pavlović.

Dodao je da je zaista razočaran i da ne može da vjeruje da se ovo dešava u Prijedoru.

– Sve će ovo biti i proći, sve ću istrpiti i podnijeti, ali moj obraz, karakter i moju porodicu ne dam i neću dozvoliti da mi diraju. Angažovao sam tim advokata iz Banjaluke, sa kojima sam se konsultovao i neko će zaista morati da odgovara za sve ovo što mi se radi. Za ovaj progon koji su priredili raznoraznim dječijim igricama i fotomontažama, raznoraznim spinovima, montiranim vajber prepiskama i svim što su radili. Ovo je nešto što ja ne znam da je iko dočekao od političara u svom životu – kazao je između ostalog Pavlović.

- Marketing -

Najnovije