Pročitajte kakvo vrijeme nas očekuje danas: Vremenska prognoza do kraja sedmice

Popularno

Povezano

Danas će  u Bosni biti umjereno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost.

U Hercegovini pretežno sunčano. Oblačnije na sjeveru Hercegovine. Vjetar većinom slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Umjereno jaka bura u Hercegovini i jugozapadu Bosne.

- Marketing -

Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, na jugu zemlje do 9, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 12, na jugu zemlje do 16 stepeni.

Sutra će u Bosni umjereno oblačno vrijeme. U Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano. Vjetar većinom slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Umjereno jaka bura u Hercegovini i jugozapadu Bosne. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 6 i 12, na jugu zemlje od 13 do 17 stepeni.

Početkom vikenda u Bosni i Hercegovini malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 7 i 13, na jugu zemlje od 13 do 17 stepeni.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini se prognozira sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 8, na jugu zemlje do 10, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 9 i 15, na jugu zemlje do 20 stepeni.

- Marketing -

Najnovije