20.1 C
Kakanj
Utorak, 18 Maja, 2021

“Priveli su me u stanicu i ispitivali o… ” – Buba Corelli se oglasio nakon što je pušten iz pritvora!


Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, i njegov rođak Omar Curić, pušteni su na slobodu. Nakon višečasovnog saslušanja u policijskim prostorijama, nakon sinoćnjeg oružanog incidenta u naselju Stup, sarajevski reper je rekao svoju verziju događaja u policijskoj stanici.

– Priveli su me u Policijsku stanicu. Ispitivali su me o okolnostima oko sinoćnjeg događaja. Nemam veze s tim, nisam kriv. Kao što sam i rekao, slučajno sam se našao na pogrešnom mjestu, u pogrešno vrjieme – rekao je reper Buba nakon višečasovnog pritvora.

Nije bilo zakonskog osnova za njihovo zadržavanje. Tužilac je naredio da se u ovom predmetu otvori istraga koja će se sprovesti u redovnoj proceduri.

Podsjetimo, incident se dogodio juče oko 16:30 časova, te su policajci zatekli dvije povrijeđene osobe prilikom pucnjave. Koreli je uhapšen u ulici Ljubljanska gdje je zatečen u svom Audiju Q7. Prema izvorima medija, Koreli se tereti za izazivanje opšte opasnosti, nošenje oružja i nanošenje teških tjelesnih povreda.

Još se traga za jednom osobom koja je prilikom pucnjave bila u Mercedesu. Za tim autom je raspisana potraga, piše “Nova“.

Pratite Kakanj-X.com putem aplikacije za Android i društvenih mreža FacebookTwitter i Instagram

- MARKETING -

NAJNOVIJE

- MARKETING -

POVEZANO