Povezano

PRISTUPAČNI PARFEMI MIRIŠU POPUT NAJLUKSUZNIJIH: Otkrijte dugotrajne mirise koji ne koštaju puno


Danas gotovo svi high street brendovi imaju svoje verzije parfema koji su podjednako kvalitetni i moderni poput onih koje proizvode velike modne kuće, piše story.hr.

- Marketing -

Svi volimo lijepo mirisati, zar ne? Ostati bez svog omiljenog dizajnerskog parfema prilično je tužan trenutak, ali shvatiti da morate izdvojiti par stotinakuna da biste ga ponovno kupili još je gore. Ne brinite, postoji miris sličan gotovo svakom luksuznom parfemu.

Za parfem koji koristimo za posao, ispijanje kava i uživanje u vikendu, bitno je da bude dugotrajan, a s druge strane da miriše očaravajuće i skupo, poput onih najluksuznijih.

Danas gotovo svi high street brendoviimaju svoje verzije parfema koji su podjednako kvalitetni i moderni poput onih koje proizvode velike modne kuće. Neki od njih odlaze toliko daleko da kreiraju kopije gotovo identične originalima.

Odnedavno, najpopularniji high street brend Zara u prodaji ima liniju parfema koju je radio Jo Malone.

Za vas smo izdvojili neke od najpristupačnijih bočica koji neodoljivo podsjećaju na skupocjene mirise.

Ovaj parfem u Zarinoj je ponudi već nekoliko godina. Nije tajna da miriše poput kultnog YSL Black Opium parfema, tako da je glamurozna slatkoća (kava, naranča i vanilija) i duboka mističnost dostupna za puno manje novca.

‘Stručnjaci’ za mirise na TikToku naporno su radili na pronalaženju savršenog zamjenskog mirisa za Chanelov poznati Chance Eau Tendre miris — i pokazalo se da dolazi u obliku Zarinog parfema Apple Juice. Oba se mogu pohvaliti osvježavajućim voćnim notama grejpa i jasmina cedra.

Jedan od najnovijih mirisa koji je kreirao Jo Malone za Zaru postati će vaša opsesija. Voćni i svježimiris, svježi i savršen, na granici je unisex parfema zbog nota sivog vetivera.

Posljednja Zarina linija parfema u 2021. godini možda je i naša najomiljenija, zato što je čine mirisi gradova od Venecije do New Yorka. Gracefully Madrid miriše na hedonizam, luksuz i moć, sa notama pikantne naranče, te mošusa i geranijuma. 

- Marketing -

Najnovije

Popularno