Prije 30 godina je bila MISS JUGOSLAVIJE, A ONDA JE MUŽ PREVARIO SA SLAVNOM PJEVAČICOM: Evo kako ona danas izgleda, udala se ponovo

Popularno

Povezano


Suzana je tada imala svega 17 godina, ali je svojom nesvakidašnjom ljepotom i idealnim proporcijama uspjela da pomuti razum mnogim muškarcima. Vitka i visoka Suzana bila je u centru pažnje, ali je samo jedan muškarac uspio da osvoji njeno srce – fudbaler Igor Štimac.

- Marketing -

Štimac je u to doba bio vrlo perspektivan sportista – bio je dio ekipe koja je uspjela da Jugosalviji 1987. donese zlatno na Svjetskom prvenstvu za juniore u Čileu. Kasnije je igrao za reprezentaciju Hrvatske, a nakon azvršetka karijere okrenuo se trenerskoj karijeri i to na međunarodnom nivou.

Suzana i Igor su svoju ljubav krunisali i brakom u kom su bili 19 godina, a javnost je bila uvjerena da su primjer idiličnog para bez problema i svađa. Ipak, ispostavilo se da među njima ne cvjetaju ruže – javnost je tada saznao da je nekadašnju misicu suprug prevario sa Alkom Vuicom, koja je tada bila jedna od omiljenih pjevačica u regionu. No, klupko je tada počelo da se odmotava – prije Alke, Igor je imao još mnogo, mnogooo žena.

“Veoma cijenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povrijeđena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obje jako voljele istog muškarca i vjerovale mu”, rekla je Alka u jednom intervjuu.

Zanimljivo je da je Suzana riješila da pređe preko preljube svog muža, ali je ovaj odnosi ipak pukao nekoliko godina kasnije. Par ima troje djece – sina Luku i kćerke Miju i Deu.

“Zaista je ponižavajuće shvatiti da ste mnogo puta sjedili u društvu s osobama s kojima vas je suprug prevario, a da vi o tome niste imali pojma. Sve te djevojke, a pogotovo Alka, zapravo su mi pomogle da promijenim svoj život nabolje. Nakon što sam proživjela to poniženje i razočaranje u Igora kao osobu, ne kao u muža, okrenula sam se sebi i svojim hobijima, jer jedino sam tako mogla sačuvati unutrašnji mir”, ispričala je svojevremno Suzana.

No, ona je ponovo pronašla ljubav i to u košarkaškom treneru Damiru Milačiću, za kog se i udala 2015. godina. Danas se bavi slikarstvom i tome je maksimalno posvećena, piše Balasevizam.- Marketing -

Najnovije